كنافة بالقشطه والكريمة
الطريقة
من تحت
٢٠٠ جرام بسكويت مطحون و عليه
١٠٠ جرام زبدة ذايبة
خلطتهم كويس و بعدين رصيتهم في طبق كيك و حطيتهم في التلاجة
الكريمة
نص كيلو جبنة كريمي
كباية سكر
٣٠٠ جرام شكوكولا بيضا ذايبة
نص كيلو كرام شانتي /لباني
نخلطهم كويس و نحط توت عالبسكويت و فوقه الكريمة
صلصلة التوت
ربع كيلو توت
كباية مية
نص كباية سكر
معلقة كبيرة نشا
حطيتهم على نار هادية و بعدين فوق الكيك
اهم حاجة الكيكة اقعد ليله عالاقل في التلاجة
الف هنااا