السلام عليكم ..
النهاردة جايبالكم وصفة انما ايه تجنن مع كوبايه شاى وفى الاعياد حاجه ايه تحفه ..
اللي جوه العلب الصفيح انا اخترت اسهل شكل جوه العلبه....
بسكويت الزبدة الفاخر الرهيب
المقادير
٣كوب إلا ربع دقيق.ربع كوب نشا.٢بيضه.كوب وربع سكر .كوب وربع زبده لينه لورباك او نيوزيلاندى رشه فانيليا.رشه ملح .نصف معلقه صغيره بيكنج بودر.
هنخلط السكر والزبده خلط جيدا لحد مالونها يفتح ويبقي كريمي هتنزل بالبيضه ونكمل خلط اول متختفي ننزل بالثانيه ورشه الفانيليا ونكمل خفق .
هنخلط الدقيق والنشا والبيكنج بودر ورشه الملح وننزل بيهم علي الزبده والسكر اول متلم العجينه خلاص مينفعش نعجن تلم بس عشان متنشفش العجينه
مواضييع قد تهمك ..
وصفة تشيز كيك بصوص التوت " البلوبيرى" ع البارد
صوابع الجلاش بالمكسرات والكاسترد
وصفة قرص بالعجوة وسادة ياحلاوتها مع الشاى
وصفة تشيز كيك الاوريو بصوص الفراولة ع البارد
دوناتس بالشيكولاتة فى 5 دقايق
كنافة بالقشطه والكريمة
في كيس حلواني هنحط العجينه ان صينيه بورقه زبده ونشكلها الشكل المشهور لبسكويت كلاسيك دايره وتراعي المسافات عشان بينفش شويه ف الفرن
علي فرن ١٨٠درجه ربع ساعه اول ماياخد لون دهبي انا بحبه اغمق شويه عشان يقرمش اكتر
هنسيبه يبرد ومنحركهوش عشان ميتفتتش ونحافظه في علبه صفيح عشان دي اكتر علبه بتحافظ علي البسكويتات وبتمنع تكوين رطوبه بيحفظ علي قرمشته كتير.....
الف هنااا