لصينيتن واحدة وسط وواحده صغيرة
300 جرام دقيق
150 جرام زبد بحرارة الغرفه
75 جرام سكر بودرة منخول
بيضه
معلقة صغيرة فانيليا
معلقة زبادى على حسب لو الدقيق احتاج سوئل زيادة
الطريقة
يتقلب الدقيق مع الزبدة بدون عجين لحد ما تبقى شبه الرمل
نضيف السكر و نقلب
نضيف البيضه و نكمل تقليب بردو بدون عجن
مجرد العجين يتلم
لو احتاج بنزودمعلقة زبادى محتاجش يبقى خلاص
العجينة ترتاح فى التلاجه 10 دقايق و بعد كده تتفردبالنشابة بين ورقتين زبدة و تتحط فى صينية التارت و تتخرم بالشوكه و تدخل التلاجه ساعه او فريزر ربع ساعه و تخرج للفرن متوسط الحرارة حوالى20 دقيقه
قبل ما تدخل الفرن يتحط فوق العجين ورقة زبدة و عليها اى بقول او رز عشان التارت مينفش
بعد ما تبرد نكون مجهولين الحشو زى ما بتحبوا كريم باتيسيرى او موس او بودينج و التوبينج اى فواكه متوفرة عندكم
والف هنا ..