السلام عليكم ..
النهاردة جايبالكم وصفه انما ايه تحفه جدا وكلنا بنعشقها كبار وصغار ..
فراخ مشوية فى الشواية
هتجيبي الفرخه تنقعيها في مايه وخل وملح وليمون وتفتحيها من ضهرها ..... ايوا من ضهرها كأني بتقتلي حد وتكسري الورك من الدبوس العضمتين افصليهم من بعض وبعدين الصدر برضوا بتفصلي العضم بس والعضم موجود والجناح بتكسريه كأنك بتكسري دراع واحد ...
مواضييع قد تهمك ..
وصفة البيتزا فى عشر دقايق بجبنه تمط لاخر الشقة
وصفة الشاورما السورى والكايزر
وصفة ديك رومى مشوى فى الكيس الحرارى
وصفة الكوارع فى الفرن اكلة ترم العضم
التتبيله يفضل تبات فيها علشان تحسي بطعم التتبيله فيها ...
بصلتين كبار مفرومين ... فلفل اخضر بارد علي حار علي حسب ماتحبي وطماطميتن حلوين وتفرميهم أو ابشريهم وفصين توم كبار مهروسين ...
توابلك بقي ملح فلفل اسود وكاري وكركم والسبع بهارات وجنزبيل بودر .... ورق لورا مطحون ....وكوب زبادي بيطري الفرخه بيخليها چوسي وحلوه .....
خديها بقي في الشبكه دي وعلي درجه حراره عاليه في الشبكه اللي ف النص ....
عاوزه تشغلي فحم شغلي .... هتبقي اطعم والذ
طريقه التسويه ..بحطها جواه الشوايه وعلي صنيه متغلفه ورق فويل علشان الصينيه هتبقي فاضيه وتتحرق منك... في الفرن لمدة ساعة تقريبا علي درجه حراره عاليه في الرف اللي في النص
بس بجد جربوا الطريقه دي الطف واحلي من اللي برا
الطريقه دي بتنجز معاكي خصوصا لو عازمه حد
بشغل الفرن من تحت ..
والف هناا ..
تعليقات
إرسال تعليق