السلام عليكم ..
النهاردة جايبالكم وصفة كلنا بنحبها كبار وصغيرين ..
وبنروح مطاعم ليها مخصوص النهاردة هنعملها فى البيت ..هنعملها بطريقة فاطمة ابو حاتى
وصفة الدجاج البروست المقرمش :
اشتريت وراك مقطعه نصين او دبابيس فرخه ٨ قطع المتاح هتنغزيهم بالسكين وبعدين تجيبي اربع كوبيات مايه وعليهم معلقتين ملح كبار و معلقتين سكر كبار واتنين خل كبار ونقلب كويس ونزل الفراخ فيهم ..
مواضييع قد تهمك
وصفة كوردون بلو بالشيدر خطير
وصفة اقراص البطاطس بحشوة الموتزريلا
وصفة مخلل البتنجان بالدقة يفتح النفس
وصفة كاليمارى محشى ارز يجنن
وصفة كريب الشاورما المقرمش
وسبتهم باتوا ف التلاجه المايه بتخرج منهم اى دم و زفارة جبت دقيق وحطيت عليه ملح وفلفل وبابريكا وجنزبيل و بهار وبصل و توم بودر وبيكنج بودر و يجي نص كوباية نشا وقلبتهم وقسمتهم نصين نص ف ونص في كيس اللي في الطبق زدوت عليه كارى و شعرة قرفه بسيطه و بهار فراخ ونزلت عليهم ب مج مايه وقلبت لما اديتني عجينه وسط زى البان كيك شيلت الفراخ من المايه اللي كانت فيها وصفتها كويس ونزلتها في العجينه والدفيق التاني اللي عندى حطيته في كيس واخد قطعتين وارجهم جوة الكيس كويس وارص ع السرفيس لحد ما خلصت الكميه الزيت بقي لازم اقلي في حله انا حطيت ازازه زيت في الطاسه وقليت وبالف هنابجد فوق الممتازه ..
الف هناا ..